Probudi se! – ART Fora u Zrenjaninu

U okviru projekta ART Fora, CEKOM iz Zrenjanina realizovao je projekat U LICE i pripremio brošuru Probudi se! koja predstavlja mlade kreativne ljude u Zrenjaninu.

“Izmestili smo umetnost na ulice, servirali je prolaznicima u lice i učinili da svi zajedno budemo ponosni na potencijale koje ovaj grad ima. Ne dozvolite da vas jedna uspavanka uspava, već promenite pesmu!”

Među mladima preovladava mišljenje da je Zrenjanin „uspavan“ grad. Da li je to samo fraza? Projekat U LICE još jednom je pokazao da je Zrenjanin itekako živahan.

Centar za kreativno odrastanje i multikulturalnu saradnju CEKOM se godinama bavi mladima, radi sa njima, stvara, ili bar pokušava da stvori neki novi poredak, želi da svojim aktivnostima promrda mlade letargične pojedince i promeni njihovu percepciju o životu. U projektu ART Fora, CEKOM je animirao nove mlade članove da razviju i javno prikažu svoje sposobnosti i kreativnost i da pozovu svoje vršnjake i zajednicu da se probude. Njihove kreativne profile naći ćete u brošuri Probudi se!