Poziv za volontere-koordinatore za Konferenciju

BAZAART poziva osobe zainteresovane za koordinaciju da se volonterski priključe timu koji priprema ovogodišnju nacionalnu Konferenciju posvećenu razvoju dramske edukacije:
DRAMSKO OBRAZOVANJE I SAMOOBRAZOVANJE – Kako do dramskih pedagoških kompetencija.

Na poziv se mogu odazvati studenti, profesionalci i praktičari u oblasti menadžmenta, obrazovanja, umetnosti i dr., ukoliko su odgovorni i poseduju sposobnosti i osnovno iskustvo u koordinaciji složenih događaja.

Konferencija će se održati 19. i 20. juna (nedelja i ponedeljak) 2016.,
u Dečjem kulturnom centru i Malom pozorištu “Duško Radović” u Beogradu.
Radnu agendu Konferencije dostavićemo zainteresovanim kandidatima.
O prošlogodišnjoj konferenciji se možete informisati OVDE.

Konferencija će sadržati više segmenata za koje je potrebna pomoć u koordinaciji: radionice, bazar, plenarni deo, panele, pozorišne predstave i dr. Kandidati će moći da se opredele kojim segmentom žele da se bave.
Odabranim kandidatima biće poveren odgovoran posao koji će značajno unaprediti njihove kompetencije i iskustvo. Od volontera se očekuje puna posvećenost i odgovornost. Volonterima koji uspešno ispune poverene zadatke BAZAART će izdati sertifikate o volontiranju koje mogu uključiti u svoj CV.

Zainteresovani treba da pošalju svoj kratak CV i motivaciono pismo na adresu konferencija.bazaart@gmail.com što pre, a najkasnije do nedelje 8. maja.
Dodatne informacije možete dobiti od Darinke Kovačević: 063 1183 660.